Aktuális bulik

Augusztus 29. (szombat) - VÖNÖCK
Művház


DELTA & ÉJJEL-NAPPAL PARTY


Vendégeink az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai,
érkezik Regina és Félix!


- közönségtalálkozó
- közös fotózkodás
- közös italozás


AKCIÓ!
Egész éjjel akcióban a Captain Morgan
Original Spiced Rum


21:30 - Dj Nyaki
00:00 - 04:00 - Delta...

Szeptember 4. (péntek) - DOMBRÁD

Tiszapart


SZEZONZÁRÓ TANÉVNYITÓ PARTY


Érik a szőlő premier!
Most először élőben az új dal!21:00 - Dj Nyaki
23:00 - Delta
04:00 - 05:00 - Dj Nyaki


AKCIÓ!
Egész éjjel akcióban a Jim Beam


A büfében:
Hot-dog
...

Hírek
Érik a szőlő - Új klip hamarosan... ;) 2015. Augusztus. 11. Néhány napon belül leforgatjuk a legújabb klipünket, ami a szüreti szezonra fog megjelenni. Nemsokára jelentkezünk a forgatásról, bővebb információk hamarosan! ;)
DELTA TÁBOR 2015! Július 3-4-5 Dombrád, Tiszapart 2015. Június. 10.


3 nap a Deltával és Veletek!


Nagy örömünkre idén megrendezésre kerül a 4. Delta Tábor! :) Ezúttal a dombrádi Tiszaparton jövünk össze, ami számunkra egy nagyon-nagyon kedves hely. Számos fantasztikus hangulatú Delta buli volt már itt és biztosak vagyunk benne, hogy ez a 3 nap is ugyanilyen, sőt még felfokozottabb hangulatban telik majd el. ;)

Célunk továbbra is a Veletek való találkozás, ismerkedés, ami nem „csak” egy éjszakai bulira korlátozódik, hanem egy egész hétvégét tölthetünk együtt. Tábortűz, nagy beszélgetések és persze zene - zene - zene és buliii!! ;)
Az eddigi táborokban is nagyon sok barátság és pozitív kapcsolat született, reméljük, ez ezúttal sem lesz másképp. ;)

Idén is nagyon szép helyen leszünk, a Tábor egy üdülőövezetben , közvetlenül a gyönyörű Tiszaparton helyezkedik el, az eddigi dombrádi DELTA bulik helyszínén.

A Táborról minden információt megtalálsz a "bulik" menüpont alatt!


DELTA - Buli videó - Szerda este 20:00!!! 2014. Augusztus. 25.

Az elmúlt hetek DELTA bulijaiban csináltunk egy csomó videót, amiből készül egy kis összeállítás. Szeretnénk megmutatni, hogy milyen szép látvány a színpadról nézve, amikor teljes gőzzel énekeltek, táncoltok, tomboltok a mi legnagyobb örömünkre. :) Persze azért mi is rajta leszünk a felvételeken. :) Dalrészletek, közönség-éneklés, minden... :) Szóval szerda este 8-kor a Facebookon DELTA Buli-videjóóó!!!;)


Új Weboldal 2014. Július. 13. Sziasztok!

Végre elindíthattuk a megújult honlapunkat! ;) A csúszás oka a szokásosnál is sűrűbb nyári teendők és egy csomó felhalmozódott dolog, amiknek csak most került pont a végére. Ezúton is köszönjük a türelmeteket.

A Facebook oldalunk mellett továbbra is itt értesülhettek először a dolgainkról, bulikról, hétvégi partyfotókról és természetesen az új dalokról, klipekről.

Szervezők számára:
A plakátok, flyerek elkészítéséhez hamarosan nagyfelbontású képekkel frissül a "letöltések" menüpont.

Jó hír, hogy ezentúl telefonon is le tudjuk egyeztetni a jövőben megszervezésre kerülő fellépéseket. Ezen kívül egy megrendelő űrlap is a rendelkezésre áll, ami sokkal gördülékenyebbé teszi a szervezést. Mindezek a "műsorrendelés" menüpont alatt találhatók.

Jó böngészést és további szép napokat kívánunk Mindenkinek! ;)

Üdvözlettel: DELTA

Legújabb Bulifotók
Legújabb videóklipünk