Aktuális bulik

Június 3. (péntek) - PETŐHÁZA
Sportpálya, PartysátorFalunapi buli21:00 - Kapunyitás
22:00 - Dj Nyaki
23:00 - Delta
04:00 - 05:00 - Dj Nyaki


AKCIÓ!
Egész éjjel akcióban a Vodka & Narancs


Belépő: 1500 Ft


Csatlakozz a Facebookon ITT!

Június 4. (szombat) - SZEKSZÁRD
Városi Sportcsarnok, Sport Büfé
Fekete Elefánt Café
DELTA & DJ SPAN Szekszárdon!


21:00 - Kapunyitás
22:00 - Dj Span
00:00 - Delta
03:00 - 05:00 - Dj Span


AKCIÓ!

Egész éjjel akcióban a Vodka & Narancs
/ 590 Ft /


Elővételes jegyek már kaphatók SZUPER-KEDVEZMÉNYES 1200 Ft-os áron a ...

Hírek
Érik a szőlő - Ciszterna Hard Lyric Video 2015. Szeptember. 15.

Meglepetés! :)
Szeptember 17-én, csütörtök este 8-kor érkezik az Érik a szőlő "Ciszterna Hard" verziójának Lyric Videója! Ez egy fokkal veretősebb lesz, mint az alapverzió és ezt is nagyon szerettük csinálni. ;) Akkor csütörtök este a Facebookon! ;)


Érik a szőlő - Új klip! 2015. Szeptember. 01.


Szeptember 3-án, csütörtökön este 8-kor érkezik legújabb klipünk, az Érik a szőlő. Mi ezzel hangolódunk a szüreti szezonra és a jó borokra, reméljük, Benneteket is jókedvre derít majd. ;) A feldolgozás egyben tisztelgés a Magyar Népdalok előtt.


Érik a szőlő - Új klip hamarosan... ;) 2015. Augusztus. 11. Néhány napon belül leforgatjuk a legújabb klipünket, ami a szüreti szezonra fog megjelenni. Nemsokára jelentkezünk a forgatásról, bővebb információk hamarosan! ;)
DELTA TÁBOR 2015! Július 3-4-5 Dombrád, Tiszapart 2015. Június. 10.


3 nap a Deltával és Veletek!


Nagy örömünkre idén megrendezésre kerül a 4. Delta Tábor! :) Ezúttal a dombrádi Tiszaparton jövünk össze, ami számunkra egy nagyon-nagyon kedves hely. Számos fantasztikus hangulatú Delta buli volt már itt és biztosak vagyunk benne, hogy ez a 3 nap is ugyanilyen, sőt még felfokozottabb hangulatban telik majd el. ;)

Célunk továbbra is a Veletek való találkozás, ismerkedés, ami nem „csak” egy éjszakai bulira korlátozódik, hanem egy egész hétvégét tölthetünk együtt. Tábortűz, nagy beszélgetések és persze zene - zene - zene és buliii!! ;)
Az eddigi táborokban is nagyon sok barátság és pozitív kapcsolat született, reméljük, ez ezúttal sem lesz másképp. ;)

Idén is nagyon szép helyen leszünk, a Tábor egy üdülőövezetben , közvetlenül a gyönyörű Tiszaparton helyezkedik el, az eddigi dombrádi DELTA bulik helyszínén.

A Táborról minden információt megtalálsz a "bulik" menüpont alatt!


DELTA - Buli videó - Szerda este 20:00!!! 2014. Augusztus. 25.

Az elmúlt hetek DELTA bulijaiban csináltunk egy csomó videót, amiből készül egy kis összeállítás. Szeretnénk megmutatni, hogy milyen szép látvány a színpadról nézve, amikor teljes gőzzel énekeltek, táncoltok, tomboltok a mi legnagyobb örömünkre. :) Persze azért mi is rajta leszünk a felvételeken. :) Dalrészletek, közönség-éneklés, minden... :) Szóval szerda este 8-kor a Facebookon DELTA Buli-videjóóó!!!;)


Új Weboldal 2014. Július. 13. Sziasztok!

Végre elindíthattuk a megújult honlapunkat! ;) A csúszás oka a szokásosnál is sűrűbb nyári teendők és egy csomó felhalmozódott dolog, amiknek csak most került pont a végére. Ezúton is köszönjük a türelmeteket.

A Facebook oldalunk mellett továbbra is itt értesülhettek először a dolgainkról, bulikról, hétvégi partyfotókról és természetesen az új dalokról, klipekről.

Szervezők számára:
A plakátok, flyerek elkészítéséhez hamarosan nagyfelbontású képekkel frissül a "letöltések" menüpont.

Jó hír, hogy ezentúl telefonon is le tudjuk egyeztetni a jövőben megszervezésre kerülő fellépéseket. Ezen kívül egy megrendelő űrlap is a rendelkezésre áll, ami sokkal gördülékenyebbé teszi a szervezést. Mindezek a "műsorrendelés" menüpont alatt találhatók.

Jó böngészést és további szép napokat kívánunk Mindenkinek! ;)

Üdvözlettel: DELTA

Legújabb Bulifotók
Legújabb videóklipünk